Laden Evenementen

Cybercrime & Beveiliging

4 maart van 19:30 tot 22:30

Door de slimme, uitgedachte technieken en openbare verkrijgbare hackprogrammatuur is het kinderspel om uw vertrouwelijke gegevens aan de grote klok te hangen. Cybercriminelen verkopen uw gegevens op de online zwarte markt als brood bij de bakker.

Online diefstal en bedrog
Stelt u zich voor: het nieuwe productidee gekopieerd waar u maanden aan heeft gewerkt, een webshop die uit de lucht is of nog erger: aan de rechter uitleggen waarom de vertrouwelijke gegevens van uw klanten nu openbaar bekend zijn.

Het is geen must meer maar noodzaak om uw bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen. Menselijke handelingen altijd de zwakste schakel van een complete beveiliging.

In de interactieve workshop wordt de security awareness van de deelnemers op de proef gesteld. Door de workshop verandert de mindset, zodat u met andere ogen naar uw internetgebruik en uw organisatie gaat kijken. De workshop draagt bij aan een hogere veiligheidsgraad van uw bedrijf!

 

Wouter Parent www.cybercrimeworkshop.nl
Veiligheid in huis, op het werk en in de samenleving is dé kernwaarde die Wouter Parent (1982) al jarenlang drijft in zijn carrière. Eerst bij de politie, inmiddels als cybercrime expert die zich inzet om het Nederlandse bedrijfsleven in een veilige online omgeving te laten voortbestaan.

Met de verhoogde online aanwezigheid van ondernemers stijgt ook hun risico om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Zijn missie: “Een significante bijdrage leveren aan preventie van cybercrime en zo het voortbestaan van bedrijven beschermen”

Met zijn bedrijf WeSecureIT draagt hij een steentje bij aan de samenleving door sponsoring van Stichting Hulphond. Daarnaast zet hij zich in zijn vrije tijd in als vrijwillig hulpverlener bij het Rode Kruis.

 

Programma:

19:30 – 20:00
Inloop met koffie en thee
20:00 – 21:00
Cybercrime Workshop
21:00 – 22:00
Netwerkborrel

GRATIS voor leden • NIET-leden betalen de eerste keer €15 (€15,- vervalt als je deze avond lid wordt)

BELANGRIJK:
Neem een gast mee naar deze bijeenkomst!

 

Wie ga jij ontmoeten deze avond? (update 21-02-2019)

HANS FONTIJN TEKST; hansfontijn COACHING
W.A. Parent FBA
Satisvact Bedrijfsacademies
phoneXTRA.NL
Scrumble De Menu Coach
Tv4xpats
ONTWERPSTUDIO WESTLAND
De Acquisitiecoach

Aanmelden

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
19:30 tot 22:30

Locatie

Brasserie Mirell
Wilhelminaplein 32
Naaldwijk, 2671 GS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0174 620260
Website:
http://brasseriemirell.nl/