Jan Boon

Voorzitter

MEER KLANTEN. MEER VERDIENEN. MEER RUST EN VOLDOENING.

Mijn programma Grow with the Flow is er speciaal voor die top ZZP adviseurs, behandelaars, coaches en creatieven,
die ondanks de passie voor hun vak toch moeite hebben om genoeg klanten te vinden en goede prijzen te vragen.

Branding en marketingtraining, salestraining, acquisitietraining.
In kleine groepen met veel interactie en aandacht voor iedereen.
Individuele businesscoaching met focus op jouw eigen situatie.
Hulp per e-mail. Brainstorms. Mental coaching. Overwin je angst.

Raymond de Ruiter

Secretaris/Penningmeester

Sindica administratiekantoor & advies

Wij verzorgen uw volledige boekhouding (inclusief belastingaangiften) in een online papierloze omgeving, terwijl u via een dashboard 24/7 overal ter wereld op de hoogte blijft of uw debiteuren op tijd hebben betaald en van uw overige actuele financiële bedrijfsinformatie.

Sindica administratiekantoor & advies richt zich met haar dienstverlening met name op StartUps, de ZZP’er en klein MKB in de regio’s Westland en Haaglanden. Hiervoor bieden wij een “Alles-in-1-pakket” aan inclusief een boekhouder in één betaalbaar product op basis van een vast bedrag per maand. Dus geen verassingen van spookrekeningen achteraf.

Sindica administratiekantoor & advies – de boekhouder die ondernemers ontzorgt tot financiële rust & groei, zodat de ondernemer weer kan doen wij hij goed in is……….. Happy ondernemen.

Chantal Rietdijk

Bestuurslid Communicatie

ONTWERPSTUDIO WESTLAND maakt voor zowel bedrijven als voor de particulier verschillende ontwerpen zoals;

brochures, flyers, leaflets, uitnodigingen, advertenties , nieuwsbrieven, logo’s & complete huisstijlen, beletteringen, trouwkaarten, reclameborden, posters, catalogi, kleding, magazines, kalenders en nog veel meer!

Dus alles onder één dak en wel zo praktisch!

Eric van den Berg

Algemeen bestuurslid

ISI Media helpt betekenisvolle organisaties en authentieke MKB-ers bij het uitbouwen van hun strategische online communicatie.

Clubs die houden van hun vak. Hun omgeving beter maken. Wij helpen hen van een uitgekiende communicatiestrategie tot betere digitale communicatie. Met de beste resultaten: onderscheidend vermogen, effectieve boodschap, doordachte contentstrategie, hogere ranking en meer mediawijsheid.

ISI Media staat voor open en optimistisch strategisch communicatieadvies. Wij helpen je aan een betere positionering, onderscheidend vermogen en betere inzet van middelen en bovenal aan een strategie die bewezen werkt. Wij maken je communicatiever. Zodat je uitstijgt tot boven de cloud als een zonnebloem die de hemel raakt.

Wij hebben passie voor strategische communicatie. We zijn gewend om middelgrote communicatieprojecten te begeleiden.