Jan Boon

Voorzitter

3

MEER KLANTEN. MEER VERDIENEN. MEER RUST EN VOLDOENING. Mijn programma Grow with the Flow is er speciaal voor die top ZZP adviseurs, behandelaars, coaches en creatieven, die ondanks de passie voor hun vak toch moeite hebben om genoeg klanten te vinden en goede prijzen te vragen. Branding en marketingtraining, salestraining, acquisitietraining. In kleine groepen met veel interactie en aandacht voor iedereen. Individuele businesscoaching met focus op jouw eigen situatie. Hulp per e-mail. Brainstorms. Mental coaching. Overwin je angst.

Raymond de Ruiter

Secretaris/Penningmeester

8

Sindica administratiekantoor & advies Wij verzorgen uw volledige boekhouding (inclusief belastingaangiften) in een online papierloze omgeving, terwijl u via een dashboard 24/7 overal ter wereld op de hoogte blijft of uw debiteuren op tijd hebben betaald en van uw overige actuele financiële bedrijfsinformatie. Sindica administratiekantoor & advies richt zich met haar dienstverlening met name op StartUps, de ZZP’er en klein MKB in de regio’s Westland en Haaglanden. Hiervoor bieden wij een “Alles-in-1-pakket” aan inclusief een boekhouder in één betaalbaar product op basis van een vast bedrag per maand. Dus geen verassingen van spookrekeningen achteraf. Sindica administratiekantoor & advies – de boekhouder die ondernemers ontzorgt tot financiële rust & groei, zodat de ondernemer weer kan doen wij hij goed in is……….. Happy ondernemen.

Eric van den Berg

Bestuurslid Communicatie

4

ISI Media | Online communicatie voor dienstverleners | GROEI ONLINE VERDER Wij helpen betekenisvolle organisaties en authentieke MKB'ers met een uitgekiende communicatiestrategie tot betere digitale communicatie. Met de beste resultaten: onderscheidend vermogen, effectieve boodschap, doordachte contentstrategie, hogere ranking en meer mediawijsheid. Wij helpen je aan een betere positionering, onderscheidend vermogen en betere inzet van middelen en bovenal aan een strategie die bewezen werkt. Wij maken je communicatiever. Zodat je uitstijgt tot boven de cloud als een zonnebloem die de hemel raakt. Lees de blog voor veel gratis communicatietips op https://www.isimedia.nl/blog/

Chantal Rietdijk

Bestuurslid Evenementen

1

ONTWERPSTUDIO WESTLAND maakt voor zowel bedrijven als voor de particulier verschillende ontwerpen zoals; brochures, flyers, leaflets, uitnodigingen, advertenties , nieuwsbrieven, logo’s & complete huisstijlen, beletteringen, trouwkaarten, reclameborden, posters, catalogi, kleding, magazines, kalenders en nog veel meer! Dus alles onder één dak en wel zo praktisch!