Ab van Heijningen

IQtelecom BV
Galgeweg 46B
2691 MG 's-Gravenzande

0174 833001
a.v.heijningen@iqtelecom.nu
www.iqtelecom.nu

Onder leiding van Ab van Heijningen, grijpt een groep studerende ondernemers de kans om hun eerste stappen in het ondernemerschap te zetten. 

Door inzichten van deze huidige generatie kunnen de jonge ondernemers de nieuwe technologieлn moeiteloos toepassen. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van marketing en communicatie.

Zakelijke communicatie van en naar het buitenland loopt, zoals u waarschijnlijk weet, doorgaans hoog op in de kosten. Aan dat tijdperk maakt IQtelecom nu een eind. Wij leveren een oplossing waarbij u de data-roaming niet uit hoeft te zetten, wanneer u naar het buitenland gaat, en dezelfde prijs betaalt wanneer u communiceert. U betaalt dus waar ook ter wereld hetzelfde bedrag voor uw databundel en belminuten.

Voor vaste telefonie maakt IQtelecom gebruik van de innovatieve technologie Voice over iP oftewel VoIP. Dit is bellen via internet waarbij de cloud het moderne alternatief voor de klassieke telefooncentrale is. De voordelen hiervan zijn, dat het gemakkelijk, compleet, betrouwbaar en betaalbaar is. Ook integratie van verschillende informatiesystemen zoals ERP en CRM is één van de voordelen van deze innovatie. Uw bedrijf is hiermee klaar voor de toekomst.