Alexia Robbemont

Alexia Robbemont Matchmaker & Datingcoach
Nassauplein 14
2585EB . Den Haag

0630533453
love@alexiarobbemont.nl
alexiarobbemont.nl

Ben jij een ondernemende single van en wil je graag een partner voor een serieuze, duurzame en gelukkige relatie. Iemand die er exclusief voor jou is en die goed bij jou past. Maar hoe vind je die? Veel singles willen dit graag op een discrete manier doen. Zonder dat ze met hun foto op internet of op een datingapp staan. Of te maken krijgen met nepprofielen of heren en dames met minder serieuze intenties. Herkenbaar?
Laat mij jou helpen bij het vinden van de juiste partner. Heel gericht, persoonlijk en veilig. Ik spreek alle singles persoonlijk en bied begeleiding gedurende het hele proces. Ik beschik zelf over een grote database van mannen en vrouwen. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 35 en 75 jaar. Ook werk ik samen met andere (internationale) matchmaking bureaus. Wil je meer informatie over relatiebemiddeling?

Door mijn ervaring in de werving- en selectiebranche, waarbij ik duizenden professionals heb geholpen aan een nieuwe baan, merkte ik dat veel mensen het zakelijk wel goed voor elkaar hebben en weten wat ze willen, maar dat dit privé vaak heel anders ligt. Of liever gezegd weten ze vaak wel wat ze willen, maar lukt het niet om dat voor elkaar te krijgen.

Ik ken singles die al tientallen dates hebben gehad zonder succes, terwijl ze zelf zoveel te bieden hebben komen ze maar niet de juiste partner tegen. En ik ken ook veel vrouwen en mannen die in een relatie zitten, waarvan ze weten dat het eigenlijk niet (meer) de juiste partner is, maar de stap niet durven zetten om uit elkaar te gaan. En dat kan zorgen voor verdriet, frustratie en eenzaamheid. Zonde, zonde, zonde en het hoeft helemaal niet.

Het vinden van geluk en een nieuwe partner kun je namelijk leren. Want hoe fijn zou het zijn als je wél die juiste partner vindt. Eentje die bij jou past en jou gelukkig maakt. Laat mij jou daarbij helpen!