Alie Vink

Alie Vink 1e Hulp
Kortedijk 100
3134 HB Vlaardingen

06-51214252
info@alievink1ehulp.nl
www.alievink1ehulp.nl

Ik verzorg / geef cursussen in eerste hulp. Dit doe ik al sinds 1992 en heb inmiddels veel ervaring in het lesgeven opgebouwd.

Weet u wat u doen moet als uw partner of kind iets (bijv. een val
of erger een ongeval) overkomt??
Kent u ook dat gevoel als u dit overkomt? Heeft u dan ook de gedachte van:

“Had ik toch maar die EHBO cursus gevolgd!”. Die cursus kunt u bij Alie Vink 1e Hulp volgen. Hiermee vergroot u uw kans op zelfvertrouwen. Zodat u niet meer het idee hebt dat u met 2 linkerhanden staat, terwijl u eigenlijk wilde gaan helpen.

Bij Alie Vink 1e Hulp kunt terecht voor o.a. de volgende cursussen: EHBO cursus, Reanimatiecursus, Eerste Hulp aan Kinderen, Eerste Hulp aan Wandelletsel en uiteraard de herhalingscursussen van de genoemde cursussen.

Bent u al instructeur eerste hulp en wilt u instructeur eerste hulp bij wandelletsel worden, dan bent u bij mij aan het goede adres. U kunt deze cursus ook bij mij volgen.

Bij ons heeft u altijd met de zelfde instructeur te maken. De cursussen worden gegeven vanuit praktijksituaties. Zo worden eerste ulpverleners opgeleid volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis diploma, maar ook volgens de richtlijnen van het Rode Kruis of LPEV

Bij Alie Vink 1e Hulp is er persoonlijke aandacht, de groepen zijn tijdens de opleidingen niet groter dan 12 personen. Er wordt bij deze cursussen gebruik gemaakt van een LOTUS groep voor het uitbeelden van de verwondingen of ziektebeelden. Tijdens de herhalingslessen wordt gebruik gemaakt van verschillende lesmaterialen. Dan is er ruimschoots de gelegenheid om situaties te oefenen die u tegen bent gekomen

Ook kunt u bij Alie Vink 1e Hulp terecht voor nazorg na een hulpverlening die meer impact op u heeft dan verwacht of voor mogelijk gehouden.

De cursussen kunnen op locatie gegeven worden in Vlaardingen of bij de klant op locatie. Er is veel mogelijk bij Alie Vink 1e Hulp