Peter Jagt

inSpanjewonen.nl
Prins Hendrikstraat 218B
3151 AV Hoek van Holland

0174-310311
info@inspanjewonen.nl
www.inspanjewonen.nl

Mijn naam is Peter Jagt, geboren en getogen in Hoek van Holland en dus zeer bekend met dit gebied. In 1998 heb ik succesvol een makelaarskantoor opgestart in Hoek van Holland.

Na al deze opgedane ervaring en veranderingen in het makelaars vak heb ik besloten om het kantoor in Hoek van Holland te gaan verhuizen. We zijn gevestigd in een geheel nieuw kantoor in het centrum. Op deze locatie hebben we de beschikking over een veel grotere etalage om ons aanbod nog beter te kunnen presenteren. Ook is er nu een vestiging van Westhoekmakelaars in Monster zodat we het Westland en Hoek van Holland goed kunnen bedienen met onze makelaarsdiensten.

We richten ons geheel op de makelaardij als specialiteit. Verkopen, aankopen en taxeren is ons vak.

De financiƫle dienstverlening, zoals hypotheken en verzekeringen hebben we uit handen gegeven aan andere specialisten die vanuit onze vestiging u van alle informatie kunnen voorzien. De huidige markt vraagt immers voor elk vakgebied zijn eigen specialist. Daarom zijn wij dan ook gecertificeerd makelaar/taxateur en aangesloten bij de branchevereniging VBO.

Wij houden van korte lijnen. Daarom heeft u altijd een vaste contactpersoon als makelaar voor al uw vragen.

Door ruime openingstijden kunnen we onze klanten goed van dienst zijn op tijden die bij u passen. Maar ook telefonisch zijn wij dagelijks tot 21.00 bereikbaar.

Meer weten? U kunt ons uiteraard mailen, bellen of langskomen op een van onze vestigingen.