Wim Verschoor

Satisvact
Kokkel 10
2673 BV Naaldwijk

0174-712171
info@satisvact.nl
www.satisvact.nl

Als zelfstandig professional weet jij als geen ander dat je jezelf permanent wilt ontwikkelen. Daarvoor biedt Satisvact je je eigen online academie waarin je jezelf kunt ontwikkelen middels e-learning modules, webinars, psychologische testen en essentials, gericht op het beter presteren van jou als individu.

Satisvact helpt organisaties te ontwikkelen naar lerende organisaties. Dat zijn organisaties waar iedereen het belang beseft dat leren gewoon en noodzakelijk is om met de veranderingen mee te gaan. Met als doel om deze organisaties beter te laten presteren.

Wij bieden medewerkers en leidinggevenden hun eigen online bedrijfsacademie (in de eigen huisstijl) met een bibliotheek aan e-learning modules, scans, webinars en essentials, zodat zij zich permanent kunnen ontwikkelen. Het cursusaanbod loopt uiteen van IT tot Social Media, van Arbo tot Persoonlijke Ontwikkeling, van Management tot Scans (Big Five Persoonlijkheid, drijfveren, klantgerichtheid, leiderschapsstijl, timemanagement, communicatiestijl, conflicthantering). Met de scans kun je in de spiegel kijken en via de vrijgegeven e-learning aan je eigen ontwikkelplan werken. Voor bepaalde branches bieden wij een branche of specifiek pakket, zoals voor de Gemeenten, Onderwijs, Jeugdzorg, Zorg, Woningcorporaties, Logistiek, Waterschappen, BHV, Mobiliteit of Vitaliteit.

bedrijfsacademie-starten-online-leren