CYBERCRIME WORKSHOP

Vanavond sprak #wouterparent over #cybercrime op locatie bij Brasserie Mirell.  Een avond vol #eyeopeners dus er was genoeg om over na te praten tijdens de #netwerkborrel.

Lees verder

Walking Diner 2018 weer een groot succes!

2018 stond in het teken van ‘t Breeje Durp (‘s-Gravenzande). Gastvrouw van deze avond: Chantal Rowena Graff. Wat leuk dat je er dat bij was! Het had weer een hoop bloed, zweet en tranen gekost, maar alle deelnemers hebben heerlijk gegeten, de restaurants waren qua gerechten voortreffelijk en iedereen was dolenthousiast! Bedankt voor de leuke avond, fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

Lees verder

Netwerken met Ballen

Tijd voor onze Surprise Avond, was je erbij?  We hadden namelijk iets ontzettend leuks bedacht! We gingen op een hele andere manier netwerken, je kon het een klein beetje vergelijken met een bedrijfsbezoek, alleen nu gingen we bowlen! Netwerken in een nóg meer ongedwongen sfeer, maar mét ballen!Maar er waren natuurlijk spelregels, geheel in het teken van netwerken, want het was natuurlijk wel de bedoeling dat je elkaar zakelijk nóg…

Lees verder

Hoge waardering bijeenkomst Richard van Hooijdonk

Welcome to the future! Op 31 mei bezochten veel leden onze netwerkbijeenkomst in Vlaardingen. Gastspreker was de bekende futurist Richard van Hooijdonk. Met maar liefst een 8,1 kreeg hij een hoge waardering van de ondernemers die er waren. Ook de netwerkmogelijkheden vonden jullie goed met als rapportcijfer 7,9. De waardering was ook goed (7,7). Een van jullie merkte terecht op: “Tijdens de presentatie van Richard van Hooijdonk was er nogal…

Lees verder

19 februari 2018: Algemene ledenvergadering 2018

Verslag van een geslaagd 2017 en presentatie van grootse plannen voor 2018! Het CJB Water & Glas is een vereniging. Als vereniging organiseren we jaarlijks een algemene ledenvergadering. Deze vergadering vond plaats in het Tramhuisje in Naaldwijk. Een historische locatie met lekkere koffie en snelle WiFi!

Lees verder