DE NETWERKCLUB

DE NETWERKCLUB is de ondernemersvereniging voor de metropoolregio Den Haag-Rotterdam. Ondernemers uit het Westland, Midden-Delfland, Waterweggebied, Delft, Rotterdam en Den Haag weten de weg naar onze goed bezochte bijeenkomsten te vinden.

Initiatief

Omdat er in de regio veel behoefte ontstond aan een uitwisselingsplatform voor jonge bedrijven, is eind 2007 de netwerkorganisatie Contact Jonge Bedrijven Water & Glas opgericht. De oprichting is een gezamenlijk initiatief geweest van de Kamers van Koophandel Rotterdam en Den Haag én van jonge ondernemers die hun kennis willen delen en hun netwerk willen uitbreiden. Inmiddels is de KvK niet meer bij betrokken en is de ondernemersvereniging toegankelijk voor alles soorten ondernemers.

CJB Water en Glas hebben we laten we vervallen.
Het is nu gewoon DE NETWERKCLUB.

Evenementen

De DE NETWERKCLUB organiseert zeker 7 evenementen per jaar. Zowel de insteek van deze avonden als de locaties hebben een sterk wisselend karakter. Wij geloven er in dat plezier en zakendoen goed met elkaar samengaan. Daarom besteden wij veel aandacht aan het scheppen van een informele, gezellige ambiance.

Tijdens bijeenkomsten is er altijd voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje de andere leden beter te leren kennen.

Kom kennis maken

Wil je groeien en ruik je kansen om jezelf te ontplooien? Wij verwelkomen je geheel vrijblijvend als gast bij een van de onze aankomende bijeenkomsten.

Meld je aan als gast